REtikül és ami belefér...

Szülinapi játék!REtikülöm egy éves!

Sok-sok éven keresztül gyűjtögettem az ötleteket,megvalósított elképzeléseket…hol dobozokban,hol mappákban…De a világ bizony fejlődik és nem árt lépést tartani…Keresni kezdtem egy ingyenes,könnyen kezelhető netes felületet.Így találtam meg a Cafeblog-ot,egy évvel ezelőtt.Könnyen ment minden…a szerkesztés,a ‘körítés’…az üres web felületet a magam képére,ízlésére formáltam,színeztem,alakítottam és megszületett a REtikül és ami belefér..egy éve,akkor még megtöltésre várva.Többször bizonytalanodtam el az oldal szerkesztése során,merültek fel bennem kérdések,de minden esetben gyors,érthető segítséget kaptam a Cafeblog segítő csapatától.Ez úton is nagyon köszönöm!

Ez a 145.bejegyzés.Van közte újrahasznosítós,gyerkőccel megvalósíthatós,bútorátalakítós,ablakkeret megmentős,ékszeres,játékos,ajándékötletes,bolhapiacos,ünnepes,tengerészes,régiséges,fotózós,receptes,köves,uszadékfás és még sorsolhatnám…Sok minden belefért ebbe az évbe.Mindeközben kreatív,kedves embereket ismerhettem meg,többen is írtatok és így ismeretlenül is jókat ‘beszélgettünk’…kreatív pályázatokat is nyertem,ami szintén nagyon örvendetes volt számomra…egyszer még a tévében is szerepeltem a blognak köszönhetően.

 Jó egy helyen tudni minden ötletem,megvalósításom,bárki számára elérhető és remélem inspiráló is egyben.

Köszönetképp,hogy olvastok és rendszeresen visszatértek hozzám,szeretnék egy ajándékot kisorsolni köztetek…és ha végig olvassátok a bejegyzést,még egy meglepi játékot is találtok a végén,az Upcy blog jóvoltából!

Cserébe annyit kérnék segítsetek Nekem,mi az,ami eddig a legjobban tetszett és még milyen jellegű posztokra lennétek kíváncsiak,mi az ami a leginkább érdekel Benneteket,mit szeretnétek tőlem látni még,még és még.

A kommenteket a Facebook játékfelhívása alatt tehetitek meg,ITT.Az idővonalamon megtaláljátok a játékfelhívást!

2015.02.23 hétfő 12 óráig játszhattok!

Aki az oldalam követője és kommenteli a játékot(ezzel jelzi,hogy Ő szeretne részt venni a játékban) bekerül a ‘kalapba’.

Amit én ajánlok Nektek:

egy saját készítésű teás doboz,megtöltve.

A doboz tetejére táblafestékkel festettem a szívet,így írhatsz,rajzolhatsz rá,üzenhetsz rajta/vele.

IMG_3934_resize

IMG_3941 másolata_resize

IMG_3911_resize

IMG_3904_resize

IMG_3967_resize

IMG_3950_resize

IMG_3993_resize

 Még egy ráadás!

A szintén újrahasznosítós Upcy blog is most ünnepli első szülinapját.Ha szeretnéd ezt a kedves,horgolt,bögremelegítő párt megnyerni a teás szett mellé,látogass el hozzá,a játékkiírását ITT találod!Ő külön fogja kisorsolni ezeket,a nála hozzászólók között!

p1600101

 Jóóóó játékot Mindenkinek 🙂 !

Köszönöm,hogy benéztél hozzám!

A Facebook-on itt találsz meg:

https://www.facebook.com/REtikul

 

Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!